Livrare

Voucher Cadou

Pentru ca vrei sa oferi un cadou cu totul si cu totul special si pentru ca noi stim cat este de dificil, sarim in ajutorul tau cu acest magazin.

Nu numai ca va fi un cadou deosebit, dar va fi si prezentat ca atare: de la voucherul frumos colorat, cu mesaje si imagini gata sa impresioneze la fundita specifica unui cadou, in armonie perfecta cu mesajul pe care vrei sa-l transmit: “Chiar m-am straduit de data asta si am gasit ceva iesit din tipare!".

Tu ai gasit cadoul. Afla acum cum ajunge cadoul la tine…

In momentul in care ai decis ca ai gasit cadoul perfect, trebuie sa mai urmezi cativa pasi pentru a-l primi la adresa specificata. Printre acesti pasi se numara si alegerea variantei de livrare a voucherului cadou, adica alegerea curierului.

Atentie insa la adresa de livrare! Daca vrei sa primeasca direct sarbatoritul cadoul ai face bine sa nu alegi plata ramburs… ca doar nu vrei sa-l pui sa si-l plateasca singur!

 

Noi iti punem la dispozitie 2 variante, tu alegi varianta care iti surade cel mai mult. Iata, asadar:

 

- Livrare online. Primesti voucherul in maxim 12 ore. Cel mai bun pret si viteza! GRATUIT!

- Curier Romania. Oriunde in tara. Livrare in 24-48 ore (zile lucratoare). Tarif: 25,00 Ron

 

Indiferent de alegerea ta, iti multumim ca ai ales sa cumperi din magazinul cadouriperfecte.ro. O decizie pe care n-o vei regreta!

 

*Pentru comenzile realizate pana la ora 16:00, preluarea plicurilor se face in aceeasi zi iar voucherele online se trimit in aceeasi zi