Politica de confidentialitate

 

Datele furnizate de tine sunt prelucrate de catre SC Web Media Marketing SRL, companie inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 21749 din 13/14 septembrie 2011.

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terte parti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site si nu divulgam adresa ta de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,Web Media Marketing SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de cadouriperfecte.ro
Cadouriperfecte.ro iti confera dreptul de a modifica datele tale de contact pe care le-a inregistrat, unele aspectele de care esti interesat, incluzand primirea de noi informatii referitoare la produse si servicii lansate. De asemenea, in calitate de utilizator, ne poti solicita stergerea datelor tale oricand.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor tale, inregistrarea si autentificarea pe Cadouriperfecte.ro implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si la modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, te rugam sa ne scrii.