Termeni si conditii 

 

I. Definire termeni

Noi -  S.C. Inbound Marketing S.R.L.-D, cu sediul social principal in B-dul Unirii, Nr. 68, Bl. K2, Sc. A, Et. 8, Ap. 29, Sector 3, Bucuresti, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/14086/2014, C.U.I. 33870625, tel: 0726 67 31 21, email: [email protected]

Cumparator - persoana care cumpara servicii, prestate de catre unul dintre furnizorii nostri

Beneficiarul voucherului - persoana careia i-a fost oferit cadoul pentru a beneficia de serviciile inscrise pe voucher

Furnizor - persoana juridica sau fizica aleasa de Noi, pentru prestarea serviciilor

Serviciu - prestatiile furnizorului incluse pe voucherul cadou

Cadou -  voucher unic nenominal care va fi emis de Noi si vor cuprinde serviciul oferit. Voucherul este functional conform instructiunilor inscrise pe el

Valabilitatea voucherului - numarul de zile in care voucherul poate fi folosit o singura data, pentru a beneficia de serviciul inclus pe acesta

Instructiuni - datele explicite cuprinse pe voucherul cadou

Zile - zile calendaristice

Pretul cadoului - costul serviciului cumparat si prestat conform voucherului, de catre furnizorii nostri de servicii

Conditii contractuale - dispozitiile care se aplica intre Noi si Cumparator, afisate pe acest site.

Pagina de internet - continutul site-ului Cadouri Perfecte, pus la dispozitia Cumparatorului de catre Noi

 

II. Condiţii contractuale 

Termenii şi Conditiile de fata se aplica intre Noi si Cumparator in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania.

 

1. Conditii de cumparare a cadoului

Cadoul cumparat este valabil pana la data inscrisa pe voucher si este rambursabil in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. In cazul rambursarii, aceasta se efectueaza exclusiv catre clientul magazinului online Cadouriperfecte.ro. In cazul in care voucherul initial a fost achitat prin Plata cu Cardul, atunci in momentul rambursarii va fi retinut comisionul de 3% datorat procesatorului de plati.

Cadoul se poate schimba in maximum 30 de zile calendaristice de la achizitionarea sa.

Pretul achitat pentru cumpararea cadoului este valabil doar pentru serviciul inscris pe voucher si prestat de catre Furnizorul nostru ale carui date de contact sunt trecute pe voucherul cadou.

Serviciul inscris pe voucher este prestat de catre Furnizorul ale carui date de contact sunt trecute pe voucher, numai in termenul de valabilitate inscris pe voucher.

 

2. Pretul cadoului

Pretul cadoului este exprimat in Ron si este pretul afisat in momentul confirmarii comenzii. Cumparatorul poate opta si pentru conversia in Euro a pretului.

Plata se poate realiza online sau ramburs.

Odata achitat un voucher cadou sau lansata comanda de livrare cu plata ramburs, pretul serviciului se pastreaza, chiar daca pe site s-au operat modificari ale pretului.

Pretul  final care apare pe factura si care trebuie achitat include si transportul acestuia catre Cumparator sau direct catre Benefeciarul Voucherului. Pretul transportului este de 15 Lei, indiferent de zona in care se face livrarea.

 

3. Drepturi si obligatii ale partilor

Cumparatorul este obligat sa achite pretul serviciului online sau ramburs.

Suma achitata pentru voucherul cadou este rambursabila in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. In cazul rambursarii, aceasta se efectueaza exclusiv catre cumparatorul magazinului online Cadouriperfecte.ro

Cumparatorul sau Beneficiarul voucherului au dreptul de a schimba voucherul cadou cumparat/primit cu un alt voucher aflat pe site-ul CadouriPerfecte.ro, in maximum 30 de zile calendaristice de la confirmarea comenzii.

Un singur schimb este permis. Voucherul schimbat este nerambursabil.

Termenul de valabilitate a unui voucher poate fi prelungit cu inca 3 luni doar in cazul in care solicitarea prelungirii se face inainte de expirarea voucherului. Taxa de prelungire a valabilitatii voucherului este de 100 de lei pentru voucherele cu pret de peste 200 Lei sau 50% din valoarea acestuia pentru cele cu pret sub 200 Lei.

Orice voucher are un cod unic de securitate si o data limita a valabilitatii. Expirarea valabitatii unui voucher atrage dupa sine anularea automata a acestuia de catre sistem.

In cazul in care Furnizorul refuza sau nu poate sa presteze serviciul contractat in perioada de valabilitate a acestuia, Noi vom returna catre Cumparator contravaloarea voucherului achizitionat (din care se scade comisionul de 3% de procesare a platilor electronice), in termenul de valabilitate al acestuia sau il vom schimba cu un altul de cel putin aceeasi valoare.

Daca pretul noului voucher este mai mic decat pretul celui ales initial, diferenta de pret nu este rambursabila. Daca pretul noului voucher este mai mare decat pretul celui initial Cumparatorul este obligat sa achite diferenta de pret online sau ramburs. Detalii pe pagina „Schimba cadoul”.

Cumparatorul sau Beneficiarul voucherului vor solicita prestarea serviciului cumparat, sunand la numarul de telefon inscris pe voucher ce apartine Furnizorului serviciului respectiv,  in termenul de valabilitate inscris si el pe voucher.

Cumparatorul sau Beneficiarul voucherului vor stabili contactul direct cu Furnizorul de servicii, in vederea programarii serviciului. Data programarii serviciului va fi stabilita in functie de dorinta clientului dar si de disponibilitatea Furnizorului.

In cazul solicitarii schimbarii voucherului comandat initial, voucher ce a fost deja expediat pe curier, Cumparatorul sau Beneficiarul voucherului sunt obligati sa achite cheltuielile de livrare atat ale voucherului initial, cat si ale celui final.

Noi suntem obligaţi sa livram cadoul la domiciliul cumparatorului sau la adresa indicata de acesta, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Primirea cadoului va fi confirmata in scris de catre Cumparator sau persoana indicata de acesta. 
Responsabilitatea pentru calitatea serviciilor cumparate inscrise pe voucherul cadou, revin exclusiv Furnizorilor nostri care presteaza aceste servicii.

Beneficiarul va contacta furnizorul de servicii in termenul de valabilitate al voucherului, respectand numarul de zile indicat pe voucher pentru stabilirea rezervarii activitatii. 

Din momentul contactarii Furnizorului de activitati de catre Beneficiar si furnizarii codului complet al voucherului, acesta se considera incasat si nu mai pot fi solicitate rambursari sau schimbari ale acestuia.

 

4. Date personale

Datele personale ale cumparatorului sunt necesare pentru cumpararea cadoului.

Prin efectuarea platii cadoului, Cumparatorul isi da acordul pentru ca Noi sa folosim aceste date (nume, adresa email, telefon), la incheierea tranzactiei electronice.

 

5.Confidentialitatea datelor

Noi respectam confidentialitatea datelor cumparatorilor. Acestea nu vor fi afisate pe site si nu vor fi vazute de catre ceilalati Cumparatori. Ele vor fi folosite exclusiv in scopul tranzactiei.

In momentul inregistrarii in magazinul cadouriperfecte.ro, utilizatorul va primi un nume de utilizator si o parola, alese de catre utilizator, care vor fi comunicate ulterior prin email. Cadouriperfecte.ro nu va fi responsabil pentru neglijenta in utilizarea acestor date care pot aduce prejudicii utilizatorului. Pastrarea in conditii de securitate a datelor contului creat astfel incat acestea sa nu fie divulgate catre terti este in grija utilizatorului.

 

6.Legea aplicabila

Legea aplicabila acestei tranzacţii este legea romana. Neintelegerile ce pot aparea cu ocazia derularii acestor tranzactii se vor rezolva pe cale amiabila.

In cazul in care neinţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, competenta solutionarii acestora revine instantelor judecatoresti de la sediul paratei.

 

7. Varsta legala

Cumparatorul declara pe proprie raspundere faptul ca are peste 18 ani si ca dispune de capacitatile legale de a achizitiona serviciile oferite de furnizori prin intermediul cadouriperfecte.ro si ca a luat la cunostinta conditiile si limitarile de utilizare a magazinului online, precum si cele care se refera la abonare.

 

8. Programare

Te rugam sa ai in vedere faptul ca poate exista un timp de asteptare necesar unei activitati, in special pentru cele dependente de conditiile meteorologice. Exista, de asemenea, posibilitatea anularii activitatii in orice moment, din cauza conditiilor meteorologice, a problemelor tehnice, a starii de sanatate a personalului insotitor sau a altor astfel de cauze care nu depind de furnizor. Daca activitatea este anulata, beneficiarul poate reprograma activitatea in acord cu furnizorul.

Pentru pachetele care includ cazare, programarea serviciului se stabileste si in functie de gradul de ocupare al camerelor pentru perioada solicitata de catre beneficiarul voucherului. Daca nu sunt camere libere pentru perioada solicitata de catre beneficiarul voucherului, nu inseamna ca Furnizorul nu isi indeplineste partea contractuala, deci Beneficiarul voucherului nu poate cere banii inapoi ci alege o alta perioada.

 

9. Anulare

Odata ce ai stabilit o data pentru activitate impreuna cu furnizorul, ai obligatia de a respecta termenii si conditiile impuse de acesta cu privire la anulare. In cazul in care unul dintre furnizorii nostri este nevoit sa anuleze activitatea dupa momentul in care ai rezervat o data, acesta te va contacta direct. Totusi, noi iti recomandam sa contactezi furnizorul cu o zi inainte de desfasurarea activitatii. In cazul anularii activitatii, Cadouriperfecte.ro nu se face responsabil pentru costul asigurarilor, cheltuielile de deplasare sau costurile de cazare. In cazul anularii, totale sau partiale, de catre Beneficiar a serviciilor comandate, atrage penalizarea acestuia cu 100% din valoarea serviciilor comandate. In astfel de situatii, costul voucherelor achizitionate nu se returneaza, iar serviciile se considera prestate.

 

10. Asigurare

Anumite activitati promovate pe Cadouriperfecte.ro prezinta un grad de pericol. Inainte de a comanda sau de a participa la orice curs sau activitate promovate de noi, trebuie sa fii constient de riscurile implicate, iar responsabilitatea de a demara anchete independente impreuna cu furnizorul sau terte parti este exclusiv a ta.

 

11. Restrictii

Unele activitati prezinta restrictii referitoare la varsta de participare, inaltime, greutate, restrictii fizice sau medicale, iara acestea pot varia in functie de furnizor, deci te rugam sa te asiguri ca persoana careia ii este destinata activitatea indeplineste criteriile necesare participarii. Detaliile referitoare la restrictii sunt afisate pe site, pentru fiecare activitate. Daca beneficiarul are dubii referitoare la conditia sa medicala, indicat este sa consulte un medic. Costul voucherului nu va fi rambursat in cazul in care beneficiarul nu este acceptat in cadrul unei cativitati datorita unor problemele de natura medicala sau de alta natura.

12. Limitarea raspunderii noastre si raspunderea Furnizorului

Dupa cum a fost mentionat mai sus, cumpararea de cadouri de pe magazinul online Cadouriperfecte.ro presupune acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor Furnizorului activitatii respective, incluzand restrictiile sau anularile.

Magazinul online Cadouriperfecte.ro si S.C. Inbound Marketing S.R.L.-D nu sunt furnizori de activitati, experiente sau de echipamente necesare desfasurarii acestora (avioane, parapante, parasute, barci, autovehicule etc). Cu toate ca se depun toate eforturile pentru selectarea doar a furnizorilor cu experienta si care ofera servicii de cea mai buna calitate, Noi nu suntem responsabili si nu putem fi trasi la raspundere pentru standardele de siguranta si performanta ale Furnizorilor, de asemenea, nici pentru orice pierdere sau prejudiciu suferit prin participarea la activitatile Furnizorului pentru care este singurul responsabil.

 

13. Descrieri si ilustratii

Descrierile de pe acest site sunt cat se poate de precise, insa pot exista variatii. Durata totala afisata este un indicator al timpului pe care este posibil sa il petreci la locul de desfasurare, dar poate varia intr-o mica masura pentru fiecare dintre participant. Imaginile sunt doar informative, nu sunt in intregime preluate de la furnizori.

 

14. Probleme si reclamatii

In cazul survenirii unei probleme de orice natura, te rugam sa te adresezi furnizorului activitatii in ziua respectiva, asfel incat acesta sa aiba posibilitatea si timpul sa le rezolve. Daca problemele nu sunt reclamate in ziua desfasurarii activitatii, investigatiile ulterioare pot fi periclitate, iar rezultatul acestora poate fi nesafisfacator.

Daca plangerea nu este rezolvata in ziua cu pricina, te rugam sa ne contactezi in maxim 7 zile, oferindu-ne informatiile legate de codul voucherului, numele furnizorului, problema semnalata, precum si numele si prenumele celui caruia i-ai semnalat problema. Raspunderea Cadouriperfecte.ro in acest caz se limiteaza la valoarea pretului de vanzare al activitatii.

 

15. Conditiile meteorologice

Multe dintre activitatile promovate pe  Cadouriperfecte.ro depind de conditiile meteorologice, motiv pentru care te rugam sa iei legatura cu furnizorul pentru a verifica daca vremea este propice desfasurarii activitatii rezervate. Daca activitatea achizitionata este anulata din cauza problemelor meteorologice, aceasta va fi reprogramata pentru o alta zi, de comun acord. In cazul anularii, Cadouriperfecte.ro nu va fi tras la raspundere pentru costurile de asigurare, cheltuielile de deplasare, cele de rezervare sau oricare alte costuri suportate de client.

 

Reglementarea Nr.524/2013 a Parlamentului European și a Consiliului din 21 Mai 2013.

Pentru soluționarea online a litigiilor în materie de achiziție online se poate apela la Platforma SOL – Soluționarea Online a Litigiilor, ce este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeană pentru a facilita rezolvarea disputelor între comercianți și consumatori prin proceduri de tip SOL – Soluționarea Online a Litigiilor, adică cele care pot rezolva litigiile în afara instanțelor de judecată  (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).