X

Cursuri DJ

Cursuri DJ pentru cei care nu au stare

Avem un coleg de serviciu controversat datorita pasiunii sale nocturne. Fac referire la muzica pe care o asculta fervent acasa, la casti, pe strada dar mai ales la petrecerile din cluburi, petreceri care de multe ori se incheie afterhours.

Nu rateaza niciun nume sonor, niciun DJ venit de prin afara. Nu vrea sa  inteleaga notiunea de curs al saptamanii, cand e mai greu sa faci nopti albe…(cred totusi ca nu cunoaste notiunea de cursuri DJ)… si e la curent cu evenimentele care conteaza (white/black sensation ori liberty parade) pe meleagurile europene.

Asadar nu ne mai mira cand ne spune ca a trecut doar 5 minute pe-acasa pentru dus si schimburi. Ne intrebam totusi cum reuseste sa tina pasul cu munca, cum poate da randament si cum de are atata energie. Ni se raspunde ca noi suntem cei prea odihniti si linistiti pentru vremurile pe care le traim.

„Trebuie sa ascultati o muzica plina de energie si prospetime cum este cea gustata de mine. Trebuie sa traiesti clipa si sa nu te gandesti mereu la indatoriri, deadline-uri sau odihna mult asteptata din weekend… Nu mi-as putea imagina viata altfel decat asa, traita intr-un ritm alert, iar la pensie o sa am timp suficient sa ma odihnesc!”

Pentru implinirea unor vise recomandam cursuri DJ

„Imi place sa merg la diverse petreceri in cluburi pentru ca numai acolo fericirea si distractia au cea mai mare densitate pe metru patrat. Numai acolo lumea impartaseste aceeasi stare de spirit,  numai acolo pot simti cum valurile muzicii imi invaluie tot corpul si cum basul sustine mereu cheful de dans. Imi place sa vad lumea miscandu-se in acelasi ritm dar, mai presus de toate, imi place reactia pe care o poate starni in jur un singur om, si anume DJ-ul… Oare e necesar doar talentul sau trebuie sa urmezi cursuri DJ? Ce mi-ar placea sa-mi privesc si eu fanii de sus, din spatele pupitrului, de la platane si sa le impun un ritm pe care ei sa-l savureze frenetic…”

Then I just moved into being a DJ when that turned into the hottest thing.

Un cadou perfect ce poarta numele de cursuri DJ

Si cum ziua lui de nastere se apropie accelerat, ne-am decis, fara sa stam deloc pe ganduri, ca nimic nu i s-ar potrivi mai bine decat cursuri DJ. Un cadou perfect pentru momente perfecte din viata lui. Va beneficia astfel de toata atentia, intrucat orele sunt individuale, si se va lauda apoi cu o diploma de absolvire care il poate propulsa in meseria de DJ. O pasiune poate hrani o meserie, nu?

„Examenul de absolvire” va avea loc intr-un club, asistant fiind de un DJ profesionist. Astfel o sa se joace cu sunetele spre deliciul nostru si va mixa cat mai bine pentru a garanta o atmosfera de distractie.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin