X

daruri de mos nicolarSuntem in ajun de ajun de Mos Nicolae, iar cei mai intarziati dintre noi ne-am trezit iar cu desaga goala si cu prea putine idei pe fundul ei. Perspectiva plimbarii in nestire prin magazinele ticsite cu alti colindatori dupa cadouri nu ne prea incanta, si parca pana si magazinele online ne par aglomerate. Dupa ce respiram usor de cateva ori, deschidem ochii si ne gandim la un plan de atac.

Caci cei care pleaca la cumparaturi ca la promenada, vor suferi mari suferinte, mai ales ale buzunarului – ne spune inteleptul Bun Simt.

Poate te va ajuta, poate nu, tot ce pot sa fac e sa iti prezint planul cu care pornesc la atac in fiecare an, de Mos Nicolae. Si, ferindu-ma de falsa modestie, iti spun sincer ca nu prea a dat gres.

Daruri de Mos Nicolae, de asordat cu ghete bine lustruite

Pentru ca nu vrei sa pici prada rechinilor comercianti care, inarmati cu zambete multe si sfaturi care de care mai nepotrivite, vor incerca sa te hipnotizeze in a cumpara multee, multeee cadouri care te vor face sa lacrimezi odata ajuns acasa, din acest motiv trebuie sa stii bine ce (nu) cauti:

– uita-te dupa un cadou nu foarte costisitor, din categoria „dragalas

nimic sofisticat – chiar nu e momentul pentru bijou-uri pretentioase

– adu-ti aminte de cadourile care te faceau sa te urci pe pereti de bucurie in copilarie; o jucarie chiar nu este un dar deplasat de pus in/langa ghetute;

dulciuri – cred ca as fi plans pana mi-ar fi iesit sufletul daca nu as fi primit in vreun an dulciuri de la Mos Nicolae! Nu care cumva sa faci greaseala…

uita de cadourile serioase, stufoase, pompoase, si nu-ti fie teama sa dai in mintea copiilor

Si pentru ca vrem si sa primim, nu doar sa oferim, cele mai frumoase daruri de Mos Nicolae, iata un mini-ghid care te va ajuta sa dai stralucire ghetutelor colectoare. O zi voioasa!

daruri de mos nicolar

Mos Nicolae chiar nu prea se pricepe sa le ia cadouri celor mari, asa ca probabil le va pune in ghetute tot jucarii, portocale, manusi colorate, dulciuri. Sa nu va suparati pe el!

 

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin