X

Imagini uimitoare – frumuseta in miscare

O imagine face cate o mie de cuvinte…. si, cateodata, cat o mie de clipe. Cu un aparat bunicel, un decor generos si putina pricepere poti realiza imagini uimitoare, captand ceea ce ochiul uman nu ar putea vedea niciodata, mai precis… timpul miscarii.

Urmatoarele imagini uimitoare reprezinta fotografii cu expunere lunga/ prelungita: timpul de expunere, care poate de la cateva secunde la… cateva saptamani “dizolva” formele aflate in miscare si transforma o simpla fotografie in ceva cu adevarat hipnotizant.

Iata, asadar, cateva exemple de imagini uimitoare de arta fotografica care au convertit neclaritatea intr-un avantaj extraordinar:

Imagini uimitoare, picturi in lumina

imagini uimitoare

 

 

 

 

 

 

 

 

Iata o fotografie ce a surprins lumina de la farurile masinilor in miscare, de pe un drum cu serpentine….

imagini uimitoare

 

 

 

 

 

Aceasta fotografie a fost realizata miscand o lanterna in fata obiectivului deschis al aparatului foto, intrand in categoria numita “graffiti din lumina”.

 

 

 

 

imagini uimitoare

Iata podul Goden Gate, simbol al orasului San Francisco, invaluit in ceata si in lumina lunii si “acompaniat” de doua fulgere captate cu ajutorul unei expuneri prelungite.

 

imagini uimitoare

 

Roata mare dintr-un parc de distractie devenita un obiect aproape… abstract.

 

 

 

imagini uimitoare

Bizarele siluetele au fost obtinute chiar simplu: fotograful a stat timp de 5 secunde in fiecare dintre cele 3 locuri si a folosit un timp de expunere de 25 de secunde. Rezultatul? Spectaculos.

imagini uimitoare

 

Aceasta fotografie, parca ireala, surprinde miscarea stelelor pe cer… pe parcursul intregii nopti!

imagini uimitoare

 

 

 

 

Si pentru ca tot se apropie Craciunul, iata un bradut impodobit si fotografiat in acelasi mod spectaculos. Mai rar asemenea luminite de brad! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagini uimitoare, fotografi amatori

Nu stiu voua, dar mie aceste fotografii mi-au starnit o pofta nebuna de a-mi lua aparatul foto si de a pleca in cautarea unor peisaje demne de imortalizat.

In mod sigur, pentru a realiza astfel de fotografii, ai nevoie de timp, rabdare si, preferabil, de sfaturile unui profesionist, insa rezultatul… merita tot efortul! 😀

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin