X

invitatie la cina

Tu de cand nu i-ai mai facut o invitatie la cina?

Stiu, suna siropos, o vezi in toate filmele si te astepti ca ea / el sa zambeasca dintr-un colt al gurii si sa-ti spuna zeflemitor: Alta idee nu ti-a venit?  De cele mai multe ori, insa, nu se intampla asta, iar lucrurile pe care le consideram „cliseistice” se transforma in gesturi dragute.

Unul dintre acestea este invitatia la cina. Nu trebuie sa fie la cel mai scump restaurant, nu trebuie sa va imbracati la patru ace, nu trebuie decat sa petreceti putin timp impreuna, departe de grijile de peste zi. Pana la urma, toate momentele cu nota „romantica” (cine, plimbari, weekend-uri in afara orasului), nu sunt decat pretexte pentru a va regasi, pentru a reinnoda relatia, pentru a da pe mute grijile, facturile, deadline-urile etc. Avem nevoie de ele, oricat am nega.

Invitatie la cina: se poarta si sezonul acesta

Unele lucruri nu se invechesc, ci isi pastreaza parfumul, apartin de o anumita eleganta care nu se demodeaza. Sper sa nu prindem ziua in care nu va mai fi la moda sa oferim flori, sa spunem „te iubesc”, sa ii oferi mana atunci cand coboara din taxi, sa il tii de brat cand va plimbati prin parc, sa vreti sa petreceti din cand in cand putin timp departe de restul lumii.

Sunt cutume ale amorului si sper sa fie printre noi vesnic.

Mai jos, un filmulet amuzant cu o invitatie la cina mai…dificila.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin