X

jocuri de societate

Jocuri de societate. O alegere pentru timpul liber

Am descoperit impreuna cu prietenii placerea de-a petrece timpul liber prin jocuri de societate.

Avem fiecare dintre noi pasiuni diferite si le valorificam prin cursuri de echitatie, de teatru sau de tir cu arcul insa pasiunea jocurilor de societate este una comuna.

Pornim in cautarea unor ore fantastice de jocuri de societate ca metoda de relaxare si de exersare mentala. Ele reprezinta o formula excelenta de a ne deconecta alaturi de cei dragi iar placerea de a juca este presarata mereu cu rasete si glume pe seama celorlalti.

Jocuri de societate. O altfel de socializare

Ne ascutim abilitatile de negociatori si antrepenori, ne observam reciproc punctele vulnerabile in cursa pentru castig si ne stabilim echipele in functie de punctele forte ale fiecaruia.

Componenta interactionarii cu ceilalti, ce deriva din aceste jocuri de societate, are un rol foarte important. Socializam, ne deschidem unii fata de ceilalti si cunoastem, in aceste prilejuri, jocuri si oameni noi.

First, you have to learn the rules of the game.

And then you have to play better than anyone else.

jocuri de societate

Jocuri de societate ca remediu impotriva iesirilor anoste in oras

Nu ne izolam in canapele si apoi ne impiedicam de calculator sau televizor in a ne oferi momente de distractie ci ne regasim in formula de gasca numeroasa acasa, la unul dintre noi, sau intr-un club de profil.

Cluburile – pub-urile, ceinariile si cafenelele – care gazduiesc aceste forme de entertainment, sunt din ce in ce mai prezente si gustate de multa lume. Doar se stie ca pasionatii de jocuri de societate prelungesc  orele dedicate lor pana noaptea tarziu.

Daca vreti sa petreceti o seara de duminica in compania prietenilor, faceti o lista a jocurilor cu care doriti sa va delectati si incepeti distractia. 🙂

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin