X

love ever after„Ne-am cunoscu la o petrecere dansanta. Era ianuarie 1938. Un prieten ma invitase la acea petrecere. Mi-a spus ca urma sa vina multe fete frumoase. Un alt cadet cu cizme inalte s-a apropiat de ea, insa ei nu ii placeau cizmele inalte, asa ca l-a refuzat. Eu am fost al doilea care s-a apropiat de ea, aveam o uniforma diferita, insa inca nu stiu sigur daca a fost atrasa de uniforma sau de fata mea.”

~ Yevgeniy Kissin, Midwood, Brooklyn

love ever after

„Care este secretul iubirii? Un secret este un secret si eu nu-mi dezvalui secretele!”

~ Ykov Shapirshteyn, Brighton Beach, Brooklyn.

love ever after

„Aveam o problema legata de scoala, mai exact trebuia sa scriu un eseu pe o tema muzicala, si nu mai facusem niciodata asta. Mama a fost cea care mi-a sugerat sa ma intalnesc cu David, deoarece el stia atat de multe despre muzica. Asa ca m-am dus, cu gandul ca va scrie el lucrarea pentru mine. Insa el a zis „nu, te voi ajuta insa trebuie sa o scrii singura”. A avut dintotdeauna standarde foarte inalte. Dupa ce am scris lucrarea impreuna, m-a invitat sa merg la o petrecere, alaturi de prietenii lui din armata. Nu ma gandisem la el in termeni romantici pana atunci. El ma privea asa cum un barbat abia intors din armata s-ar uita la o femeie sexy”.

~ Sheila Newman, Flatlands, Brooklyn.

love ever after

„Eram genul de fata care se indragostea imediat.Inca de a doua zi, le spuneam prietenilor, minunat, m-am indragostit deja! Insa dupa prima intalnire cu Sol n-am simtit asta. Mi-a dovedit ca nu poti judeca lucrurile imediat. E posibil sa nu mearga de fiecare data, insa in anumite cazuri, dragostea vine doar dupa ce cunosti cu adevarat pe cineva.”

~ Gloria Holtzman, Midwood, Brooklyn.

love ever after

„Eu ma indrept spre 88 de ani. Sotia mea are 85, si mai sper la inca 5 sau 6 ani de viata. Asta e tot ce ne dorim. Nu vrem sa mai traim prea mult. De fapt, i-am spus dintotdeauna sotiei mele ca imi doresc sa pot atinge 94. Acesta este scopul existentei mele. Vreau sa imi vad nepotul castigandu-si existenta, iar pe nepoata maritata. Ne dorim ca ei sa fie la fel de fericiti ca noi.”

~ Moses Rubenstein, Sheepshead Bay, Brooklyn.

Franturi din povestile unor cupluri din New York, care sunt impreuna de mai bine de 50 de ani, din cadrul proiectului Love Ever After, de Lauren Fleishman.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin