X

lumea in imagini

Lumea in imagini care ne dau de gandit

Suntem atat de concentrati asupra propriilor noastre griji, probleme, frustrari… asupra propriei noastre existente, incat nu ne mai obosim sa ridicam ochii si sa privim in jur, la lumea in imagini mai putin… colorate, la ceea ce se intampla dincolo de lupta noastra conutinua pentru cariera, pentru confort, pentru momente de fericire iluzorie. Sau daca, din cand in cand, zarim din greseala o nedreptate, o dovada de napasare, de ura, de egoism, preferam sa ne intoarcem privirea si sa nu ne mai incarcam si cu aceste probleme, incarcand sa ne convingem ca nu fac parte din lumea noastra si, oricum, nu le putem rezolva.

Dincolo de noi: lumea in imagini

Pawel Kuczynski (pawelkuczynski.com) este un ilustrator polonez care transpune lumea in imagini sau, mai precis, cele mai grave probleme ale lumii de astazi, fie ele de natura sociala, culturala sau politica.  Si o face intr-un mod subtil, dar totodata atat de ferm, incat fiecare imagine se cere contemplate minute in sir si reuseseste, in cele din urma, sa deschida porti cu grija ferecate in sufletul si in mintea noastra. Dintr-un joc al fericirii si al tristetii, al bogatiei materiale si spirituale, al grijii si al nepasarii se nasc aceste ilustratii asupra carora fiecare dintre noi ar trebui sa zaboveasca macar cateva clipe.

Realitatea ignorata sau… lumea in imagini

lumea in imaginilumea in imaginilumea in imagini

lumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imaginilumea in imagini lumea in imaginilumea in imagini
lumea in imaginilumea in imagini

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin