X

luni dimineata

Luni dimineata, fara chef de viata…

Pentru ca luni dimineata este unul dintre cele mai deprimante momente ale saptamanii, astazi mi-am propus sa fac o lista a motivelor pentru care ar trebui sa privim cu alti ochi aceasta zi care ne aduce un prelung oftat chiar si atunci cand ii rostim numele…

If you hate Monday, it’ll tell its best friend, Tuesday… and believe me, you DO NOT WANT to make TUESDAY mad!

Luni dimineata – motiv de optimism!

Asadar, lasa-te pe spate, relaxeaza-te si bucura-te de una dintre cele mai frumoase zile ale saptamanii: LUNI! Iata de ce:

– Luni dimineata nu se “intampla” decat o data pe saptamana… si odata ce ai depasit acest moment, nu vei mai avea de-a face cu el o saptamana intreaga!

– Cafeaua nu are acelasi gust in nicio alta zi a saptamanii.

– Luni nu este chiar o zi de munca… ci o zi a povestirilor de weekend!

– Ai o saptamana intreaga in fata sa-ti faci treaba, asa ca relaxeaza-te si ia-o usor!

– In nicio alta seara nu te vei intoarce intr-o casa mai curata si mai aranjata…

– In aceasta zi ai voie sa fii… introvertit si egoist. Multi dintre noi au nevoie de o pauza dupa un weekend de socializare intensa.

– Azi este ziua extremelor: fie esti mai odihnit ca niciodata, fie mai obosit ca niciodata, dar ambele stari sunt placute. 😉

– Pentru iubitorii sportului (in special ai fotbalului…), luni este o zi de lectura intensa a ziarelor si site-urilor de specialitate. 🙂

– Luni este un nou inceput si orice inceput inseamna… noi oportunitati! Iar agitatia de luni, oricat de obositoare ar fi, stii foarte bine ca nu poti trai fara ea.

– Mai sunt doar 4 zile pana… vineri!

– Si, nu in ultimul rand, if you love Monday, it’ll love you back! (suna atat de bine in engleza! :D)

Luni dimineata… Sa ne inveselim!

Asadar, sterge tristetea de pe chipul tau si… danseaza: luni dimineata este singurul moment in care aceasta melodie are, cu adevarat, sens!

Buna dimineata! 😀

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin