X

ochi de copil

Ochi de copil: filtru pentru o lume incolora

Ii stii. I-ai purtat ani de zile, dar fara vreun motiv anume, de ceva timp ai uitat cu totul de ei. Mai stii cum era cand sub patul tau dormeau monstri cu un ochi de care trebuia sa te feresti si de asta faceai de fiecare data un mare salt atunci cand coborai din pat noaptea? Mai stii cum era cand inchideai ochii si iti puteai imagina cate-n luna si-n stele, cand nimic nu era imposibil si totul in jurul tau parea o poveste minunata, plina de neprevazut? Vorbesc despre fermecatii ochi de copil, care faceau mai multa magie chiar decat faimosul Houdini.

Imagini nascute din ochi de copil

Reusim sa mai retraim cateodata magia evadand in lumea cartilor de aventuri, a filmelor fantasy dar parca nimic nu se compara cu produsele propriei noastre imaginatii. Dincolo de frontiera realului, exista o lume imaginara, populata de creaturi fantastice, in care se petrec tot timpul lucruri iesite din comun si care nimeni nu se plictiseste, o lume pe care am uitat-o…

Prin ochi de copil, catre taramul imaginatiei

Ilustratiile lui Pierrette Diaz sunt o mostra a minunatiilor pe care si le imagineaza copiii in locul realitatii. Ei, parca ne-am da ochii la schimb pe niste ochi de copil, nu-i asa?

ochi de copil

ochi de copil

ochi de copil

ochi de copil

ochi de copil

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin