X

profesia potrivita

Pofesia potrivita… exista asa ceva?

In ceea ce priveste profesia potrivita pentru tine, toti au un cuvant de spus: parintii te indreapta catre ceea ce li se pare lor “de viitor”, in speranta ca o sa duci o viata lipsita de griji financiare, profesorii iti sugereaza facultati in functie de cat de bine te descurci la anumite materii, bunicii te vor medic, inginer sau profesor, iar prietenii iti admira talentul la scris, cantat, dans si iti spun cat de usor iti vei castiga traiul facand ceea ce-ti place!

Daca te regasesti in randurile de mai sus sau daca ai depasit deja acea perioada a vietii, dar simti ca inca nu ai gasit profesia potrivita pentru tine (nu te ingrijora, cei mai multi suntem in situatia asta), iti propun un mod simplu si rapid de a-ti descoperi… vocatia. 🙂

Profesia potrivita: ce ai vrea sa faci daca ai scoate banii din ecuatie ?

Ce-ar fi daca, in loc sa ne gandim in primul rand la recompensele financiare ale activitatii pe care o vom desfasura cateva decenii bune, doar pentru a ne da seama apoi ca nu am facut cea mai inspirata alegere, am incerca abordarea opusa, aceea de a scoate banii din schema si de a ne gandi ce anume ne-ar face placere sa facem pentru tot restul vietii noastre?

Nu ai un hobby clasic sau un anumit talent iesit din comun? Nu-i nimic! Gandeste-te la cele mai marunte lucruri din viata care iti aduc bucurie, fie ca este vorba despre dragostea pentru animale sau despre placerea de a petrece timp in aer liber.

Aceste mici “indicii” sunt mai mult decat valoroase atunci cand incercam sa ne gasim profesia potrivita, deoarece cat timp iti place sa faci ceva, indiferent despre ce activitate este vorba, poti transforma acel “ceva” intr-o profesie, una in care vei fi foarte bun si care iti va aduce nu doar satisfactie financiara, ci si acel sentiment de implinire nepretuit!

Asadar, profesia potrivita pentru tine este raspunsul la o intrebare cat se poate de simpla:

“Ce ti-ar placea sa faci daca banii nu ar conta?”

In speranta ca vei reusi sa vezi ceea ce se afla de mult timp in fata ochilor tai, te las cu un video care este posibil sa iti schimbe viata. 🙂

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin