X

torturi speciale

Torturi speciale pentru persoane speciale

Apogeul dulce al oricarei zi de nastere – tortul! Lumina stinsa, suflatul in lumanari, luuungul si sacadatul cantec de La multi ani, toate acestea fac deliciul unei seri destinate sarbatoririi existentei unei persoane speciale (chiar daca pentru ea poate fi usor… stanjenitor). Iar tortul… tortul este asteptat de toti cu pofta si… curiozitate: va fi unul dintre acele torturi speciale, adaptate personalitatii sau hobby-urilor sarbatoritului sau unul oarecare?

Un tort este special oricum ar arata. Facut Comandat cu dragoste, prilej de indeplinire a celei mai mari dorinte si reprezentant al acelei clipe numai a ta, tortul, fie ca face parte din categoria torturi speciale/ opere de arta sau e facut cu stangacie de iubitul/ iubita ta are, are un ingredient cu totul special: dragoste.

Torturi speciale pentru incantarea gustului si a… vazului

Desigur, mai ales pentru doamne si domnisoare exista si remuscarea ulterioara legata de pretul prea scump platit pentru cateva secunde de placere: caloriile. Iar pentru acele torturi speciale cu adevarat, mai exista o remuscare, pe langa aceea de a-l fi mancat, si anume cea de a-l fi… stricat.

Pentru a fi artist nu trebuie sa te folosesti neaparat de pensula, dalta, condei sau un instrument muzical, poti fi artist si in… bucatarie. Si chiar daca nu esti un artist bucatar si doar incerci sa faci torturi speciale pentru zilele celor dragi tie, sunt sigura ca efortul va fi apreciat mult mai mult decat aspectul. Iar in timp, poate si cu ajutorul catorva cursuri de gastronomie, vei ajunge specialist(a )in surprize dulci! 😀

Torturi speciale – sculpturi in ciocolata

Pentru ca mi se par fascinante astfel de torturi speciale si pentru ca nu inteleg cum se pot abtine bucatarii sa nu infiga linguita in blatul pufos si imbibat cu siropuri aromate, m-am gandit sa va arat cateva exemple de torturi speciale absolut remarcabile, in opinia mea. 😀

Enjoy! Macar cu privirea…

 

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin