Arata Meniul Lateral
11 idei pentru un weekend special in doi

Simti ca v-ati blocat intr-o rutina de cuplu si nu stii cum sa iesi din aceasta situatie? Cand descoperi ca intalnirile voastre de seara au loc in principal pe canapea si implica neaparat Netflix, e momentul perfect sa pui putina sare si piper in relatia voastra si sa faceti ceva diferit.

Vorbim despre experiente cu tiroliana pline de adrenalina, despre plimbari cu balonul cu aer cald, o experienta aproape magica, despre cina pe mare, despre descoperirea artistului din tine si multe altele… Asa ca uita de rutina “cina si film” si citeste mai departe pentru a aflate unele dintre cele mai bune idei pe care le poti pune in practica intr-un weekend in doi.

Faceti un traseu de tiroliana

Daca vreti sa va indragostiti din nou unul de celalalt, un traseu de tiroliana este reteta ideala! Putine lucruri iti pot face inima sa bata mai tare decat adrenalina unui traseu de tiroliana prin natura, la inaltime. In afara de partener, desigur… Combina emotiile imbatabile ale zborului rapid cu panoramele epice ale muntilor si apelor, iar daca vrei o experienta cu adevarat romantica, sincronizeaza-ti traseul de tiroliana in functie de apusul soarelui – o experienta cu adevarat memorabila si demna de orice bucket list.

Cufundati-va intr-o cina si un mistery murder

O experienta de tip “partners in crime”, o astfel de cina va fi in mod cert un date care va sparge monotonia din cuplu si care va va face sa va simtiti complet diferit. Petreceti un weekend sau o seara in care sa lasati detectivul din voi sa iasa la lumina, la o cina
electrizanta, condimentata cu un mistery murder. Veti trai o seara intesata de intrigi si va veti cufunda intr-un adevarat mister modern, avand de urmat indicii si de investigat diverse piste pentru a afla cine e vinovat de crima.

Mergeti la o degustare

Te-ai plictisit de banalele rezervari la cina in aceleasi restaurante ale caror meniuri le stiti deja pe de rost? Uita de ele si da un plus de savoare unei seri in doi cu un tur culinar.
Un tur culinar sau o degustare este o modalitate excelenta pentru tine si iubitul tau de a pasi intr-o aventura complet diferita de ceea ce stiati. Organizeaza o evadare de weekend si du-ti partenerul intr-un oras special pentru voi, in care sa va rasfatati cu unele dintre cele mai bune gustari. Si nu oricum, ci in timp ce un expert in bucatarie va va dezvalui istoria bogata a locului, va va arata adevarate comori ascunse si va va oferi o multime de delicii care nu va vor permite sa uitati de aceste locuri.

Poti alege un tur culinar intr-o tara cu o bucatarie renumita in intreaga lume, sau poti face o alegere de o anvergura mai mica, optand pentru tururi gastronomice in Romania, in diverse zone in care preparatele te vor impresiona.

Iesiti la o plimbare pe apa la apus

Daca va place apa si nu ati mai iesit demult la o plimbare, o optiune perfecta pentru o iesire in doi in weekend este o plimbare cu un catamaran sau cu un iaht de mici dimensiuni, care sa va dea sansa sa va bucurati de apusul perfect pe apa. Ii vei face partenerului tau o surpriza reala, navigand alaturi de el spre apus si privind impreuna cum ziua se transforma in noapte, iar luminile stralucitoare ale orasului prind viata. Poti alege semi-croaziere la apus de soare, ocazia perfecta de a pluti pe apa, pe langa unele dintre cele mai emblematice obiective ale unor orase pe care poate ca nu le-ai descoperit pana acum.

Incercati o ora de arta

Prelucrarea sticlei este una dintre cele mai creative activitati pe care le poti incerca intr-un weekend, alaturi de persoana draga… La propriu! Incalziti atmosfera cu un masterclass in care sa creati impreuna piese unice din sticla ce pot fi pastrate pentru totdeauna.
Puteti incerca de asemenea si Roata Olarului si sa recreati atmosfera din Ghost, cu Patrick Swayze si Demi Moore modeland obiecte din lut intr-o ipostaza de o senzualitate aparte. Probabil ca stii despre ce vorbim si stii si cat de romantic au facut cei doi sa para olaritul.
Porniti cuptorul, asezati-va confortabil si lasati creativitatea si romantismul sa vina de la sine…

Du-ti dragostea pe noi culmi

Fara indoiala, acesta este cel mai romantic si de neuitat lucru pe care il poti face in weekend alaturi de persoana draga. Plutiti pe cer intr-un balon cu aer cald, privind catre mozaicul impresionant de culori care se desfasoara la picioarele voastre. Un pilot cu experienta si foarte priceput va fi mereu acolo pentru a raspunde oricarei intrebari arzatoare si pentru a va prezenta punctele locale de interes si frumusetile naturii din locurile pe care le traversati. Daca iti doresti amintiri care sa dureze o viata intreaga, aceasta este in mod cert o activitate potrivita pentru tine.

Explorati impreuna lumea

Dupa anul de pandemie, in care vetile noastre au fost puse pe linie de asteptare, a trai inseamna astazi a iesi in natura si a descoperi teritorii neexplorate, alaturi de persoana iubita. Fie ca alegeti sa va jucati de-a turistii in orasul vostru natal si sa il descoperiti asa cum poate nu il cunosteati, fie ca alegeti sa descoperiti un oras din tara sau din afara ei, veti gasi in mod cert repere renumite si adevarate bijuterii culturale locale despre care habar n-aveati! Puteti descoperi orasele pe bicicleta, in plimbari cu limuzina sau chiaur in tururi Segway.
Iar daca optati si pentru un ghid si un itinerariu bine planificat, va veti bucura si relaxa la maxim construind impreuna amintiri minunate.

Rafineaza-ti calitatile culinare

Restaurantul de la care faci zilnic comanda pentru mancarurile voastre preferate incepe sa para putin cam depasit? Atunci cu siguranta iti va placea un curs de gatit alaturi de iubitul tau. La urma urmei, mancarea si romantismul fac casa buna dintotdeauna, asa ca ce poate fi mai bun decat sa gatiti impreuna si sa va bucurati de timp petrecut in doi?
Invatati si deveniti maestri intr-unele dintre cele mai emblematice preparate din lume din confortul propriei bucatarii, pregatiti mancaruri delicioase sau obtineti acces in culisele unor restaurante unice, poate chiar cu stele Michelin, de ce nu? Pana la finele cursului, veti invata sa gatiti preparate de aceeasi calitate cu cele din restaurant si veti petrece timp de calitate in doi. Cu alte cuvinte, un castig pe toata linia!

Intalnirea perfecta – caiac in doi

Daca iti place natura si aerul curat si va bucurati de vreme buna in weekend, nu vei da nicidecum gres cu un tur cu caiacul. Petreceti timpul de care aveti nevoie impreuna, relaxati-va si reincarcati-va bateriile in peisaje superbe din Romania sau de oriunde. Urcati-va intr-un caiac, vasliti de-a lungul tarmurilor pitoresti si tineti ochii larg deschisi pentru a observa animalele salbatice din imprejurimi.

Un tur cu elicopterul

Un vis pentru multi dintre noi, un tur cu elicopterul reprezinta o activitate destul de sigura, pe care o puteti face in weekend alaturi de persoana iubita. Fie ca va doriti sa descoperiti orasul sau orasele in care v-ati nascut sau un oras nou dintr-o perspectiva cu totul speciala, fie ca sunteti mereu in cautare de activitati noi si incitante sau adorati pur si simplu tot ce inseamna aviatie, un tur cu elicopterul este experienta potrivita pentru voi. Disponibila in locatii din toata tara, cu unele dintre cele mai bune privelisti, este in mod cert o idee de intalnire ca la carte.

Cina si un pahar de vin pe mare

Daca iti doresti sa iti duci iubitul intr-o croaziera speciala pe mare, doar pentru cina si un pahar de vin, poti face asta intr-o multime de orase de coasta din intreaga lume. Vei gasi orice de la croziere pentru brunch-uri de prim rang, pana la degustari de vinuri si nu numai. Profita la maxim si bucurati-va de locuri romantice, peisaje uluitoare, preparate culinare de exceptie si muzica live. Fie ca este vorba de un weekend in care sarbatoriti ceva special, fie ca vrei pur si simplu sa faci ceva fresh si incitant, un pahar de vin si cina pe mare vor fi experienta perfecta pentru voi doi!