Arata Meniul Lateral
5 moduri unice si creative de a oferi un cadou experienta

Cadourile experienta inseamna mult mai mult decat cadourile obisnuite si materiale pe care le faci de fiecare data cand esti invitat la un eveniment. Experientele iti ofera sansa de a darui celor dragi un cadou special: amintiri de neuitat, in loc de obiecte materiale. Evident ca ai putea sa printezi pur si simplu voucherul experienta si sa-l oferi destinatarului intr-o felicitare, insa care ar mai fi farmecul acestui cadou special?

Un astfel de cadou extraordinar merita sa fie oferit intr-un mod la fel de extraordinar! Inspira-te din cele 5 moduri unice de a oferi un cadou experienta, pe care le vei gasi mai jos si care in mod cert vor aduce un zambet pe fata destinatarului.

Pune voucherul intr-o cutie uriasa

Cand spunem urias, chiar inseamna urias! Alege cea mai mare cutie pe care o poti gasi, pune voucherul pentru cadoul experienta la fundul cutiei si umple restul cutiei cu hartie creponata colorata, sau chiar cu baloane. Iar ca bomboana pe tort, alege o hartie de impachetat cadouri curajoasa si impodobeste cutia cu o funda uriasa. Cadourile mari capteaza intotdeauna privirea, atentia si imaginatia destinatarului si ii poti vedea la propriu chipul luminandu-se in timp ce “dezgroapa” cadoul extrem de atent si de bine gandit. Cine a spus ca cele mai bune cadouri vin in cutii mici nu stia ce spune!

Pont: Fa un pas mai departe si cumpara un set de cutii de cadouri de tip Matrioska. Pune voucherul experienta in cea mai mica dintre cutii, impacheteaz-o si pune-o in urmatoarea cutie ca dimensiune si repeta tot asa pana cand pui toate cutiile una in alta. Anticiparea si entuziasmul destinatarului vor creste pe masura ce descopera cate o noua cutie si o deschide!

Ramai la tema cadoului

Vrei sa rasfeti o persoana draga cu o experienta plina de entuziasm si adrenalina? Faci cadou unui pasionat de curse o experienta personala in care sa piloteze o masina sport? Ii oferi sotului un curs de initiere pe un avion? Sau parintilor tai o plimbare cu balonul cu aer cald? Orice ai alege sa oferi celor dragi, nu uita sa livrezi cadoul experienta intr-un pachet perfect adaptat aventurii.

Pentru experienta cu masina sport, poti pune voucherul pliat pe scaunul din fata al unei jucarii Lamborghini sau Ferrari. Pentru cursul de initiere pe avion poti alege sa oferi voucherul alaturi de o macheta de avion sau poti face efectiv un avion din voucher. Daca beneficiarul cadoului tau va porni intr-o aventura cu balonul cu aer cald, ii poti pune voucherul in interiorul unui balon cu heliu, pe care sa il umfli ulterior, sau poti gasi chiar un balon cu aer cald de jucarie. Aceste moduri unice de a oferi cadourile experienta pot da un aer amuzant si memorabil darurilor tale.

Include o rama foto in pachet

Indiferent de aventura pe care alegi sa o oferi, un lucru e sigur: darul tau experienta va aduce in mod cert amintiri uimitoare unei persoane dragi. Include in pachet o rama foto speciala, in care sa isi poata pune fotografia preferata din ziua speciala pe care a primit-o in dar. Va putea astfel sa vada mereu imaginea acelei zile si sa retraiasca momente speciale. In plus, de fiecare data cand va vedea fotografia, se va gandi la tine si la cadoul tau incredibil!

Pont: In loc de rama poti alege si un album, pe care destinatarul cadoului tau il poate umple in anii ce vor veni, cu numeroase fotografii din aventurile in care porneste.

Organizeaza o cautare de comori

O vanatoare de comori nu va fi doar extrem de distractiva, ci va reprezenta si o modalitate fenomenala de a da o nota personala cadoului oferit. Tot ce trebuie sa faci este sa oferi destinatarului cadoului tau indicii care sa il duca cu gandul la locatie, apoi sa te relaxezi si sa te bucuri de vanatoarea de comori in sine.

Da cautarii cat mai multe tuse personale folosindu-te de indicii pe baza unor glume sau amintiri comune si pe care numai voi le intelegeti. Cu indiciul final, trimite persoana draga intr-un loc special, unde va gasi voucherul pentru cadoul experienta. Sau, daca vrei sa reusesti surpriza suprema, rezerva deja aventura, dedica-i o zi intreaga sarbatoritului si incheie “vanatoarea de comori” cu o croaziera pitoreasca, un zbor acrobatic, un tur gastronomic, un tratament spa sau o alta experienta de neuitat!

Ofera voucherul alaturi de ciocolata

Cine nu ar adora cateva bucatele de ciocolata delicioasa, care se topeste in gura? In mod sigur, toata lumea! Pentru a da o tusa speciala si “gustoasa” darului tau, poti ascunde voucherul pentru cadoul tau experienta intr-o inima de ciocolata pe care persoana draga o poate sparge. El va trebui sa distruga mica bijuterie de ciocolata pentru a ajunge la cadoul din interior. Cu acest mod de a-i oferi o experienta speciala nu ii vei bucura doar sufletul, ci si papilele gustative si ii vei satisface pofta de dulce. Nu e fan al ciocolatei? Pune voucherul intr-un buchet facut din fructe sau in interiorul unui tort surpriza.
Oricum ai decide sa-ti prezinti cadoul extraordinar, suntem convinsi ca ideile de mai sus te vor ajuta sa ii faci pe cei dragi sa freamete de entuziasm.