Arata Meniul Lateral
15 experiente de cuplu pe care le vei adora

Experientele de cuplu si manifestarea iubirii...

...nu ar trebui sa fie limitate doar la celebrele sarbatori de Valentine’s Day si Dragobete. Si nu vorbim aici doar de bomboane de ciocolata, flori sau ursuleti de plus, ci despre a darui persoanei dragi ceva mult mai valoros – experiente in doi.

Cei mai multi dintre noi simtim nevoia de timp si momente speciale petrecute alaturi de cei dragi. In era smartphone-urilor si a Netflix-ului, cu totii am devenit mult mai retrasi si mai introvertiti si foarte adesea anulam cu o mare relaxare planuri de iesire in doi pentru a sta acasa si a face binge watching la ultimul serial care ne-a acaparat atentia.

Pentru multe cupluri au devenit o normalitate serile in care ambii stau cu ochii in telefon, fara sa se bucure de o conversatie reala si, de multe ori, cand incerci sa atragi atentia celui drag cu un subiect de discutie, te gasesti in situatia de a concura cu feed-ul de social media pe care acesta isi concentreaza toata atentia.

Experiente de cuplu = cadouri perfecte

Cu totii suntem dornici de conexiune umana si ne dorim sa gasim oportunitati de a re-crea o legatura semnificativa cu cei dragi. Iar experientele in doi sunt sansa ideala de a face asta. Cadourile experienta pentru cupluri pot lua multe forme, fie ca este o cina romantica, un tratament la spa sau o seara in oras. Cadourile experienta sunt de neuitat si creaza amintiri speciale pe care sa le impartasiti si in anii ce vor urma.

1. Cina romantica

Ce poate fi mai romantic decat o cina romantica? Petreceti noaptea bucurandu-va unul de compania celuilalt si de mancare delicioasa, cu privelisti uluitoare ale orasului ca fundal. Rasfatati-va cu o masa romantica intima si faceti dintr-o iesire intr-o zi obisnuita, o amintire de neuitat!

2. Escapada romantica de weekend

Cu un card cadou, iti poti invita partenerul intr-o evadare romantica de weekend intr-un hotel de... mai multe stele. Iar pentru ca surpriza sa fie si mai completa, fa si bagajele si nu uita sa pui tot ce stii ca ar avea nevoie pentru un weekend de neuitat departe de toate. De la tratamente spa la mese gourmet, aceasta experienta cadou va fi o modalitate excelenta de a va reconecta si de a va relaxa in doi. Si ce daca nu aveti prea mult timp de stat pe drumuri...este perfecta si o escapada romantica in Bucuresti!

3. Un curs sau un atelier la care va doriti demult sa mergeti

Poate ca jumatatea ta ti-a vorbit uneori despre un hobby sau despre ceva ce i-ar placea sa incerce. Poate un atelier de parfum? Poate ca ar vrea sa invete sa picteze, sau poate ca i-ar placea sa stie cum sa faca fotografii mai frumoase, sau poate ca ar vrea sa faca mai mult sport. Fa-i cadou un curs la care sa puteti merge impreuna. Poate fi vorba de orice, atata timp cat activitatea respectiva va place amandurora si simti ca v-ar putea ajuta sa va conectati sau re-conectati.

4. Un concert sau o piesa de teatru

Trupa preferata a iubitei sau iubitului tau vine in oras in curand? Cumpara bilete la concert si bucurati-va de o seara in doi. Surprinde-ti jumatatea si va veti bucura de o noapte plina de muzica si rasete, in timp ce dansati si cantati impreuna. Nimanui nu i-ar strica sa iasa mai mult in oras, cu atat mai mult la concerte live sau la piese de teatru. Nu profitam destul de des de concertele sau spectacolele sustinute de trupele sau artistii nostri preferati, iar acesta ar putea fi un bun moment sa va stabiliti ca rezolutie sa iesiti mai des la astfel de evenimente.

5. Un city break

Foarte adesea amanam si asteptam la nesfarsit sa avem mai multi bani sau mai mult timp… Daca iesirea la care va ganditi este un city break, care necesita ceva mai multa planificare, si ajungeti sa amanati mereu pentru ca nu aveti toti banii, faceti macar primul pas in acest sens si veti fi putin mai aproape de visul vostru. Rezervati macar hotelul sau gasiti o cazare buna pe Airbnb sau rezervati biletele de avion. Veti avea astfel un inceput de plan si veti fi mai motivati sa faceti si restul pasilor pentru iesirea la care va ganditi demult.

6. Calendarul “30 de zile de experiente noi”

Fa un astfel de cadou DIY pentru persoana draga si poti fi sigur ca va adora acest dar. Cumpara un calendar cat mai simplu, fa cateva cercetari despre lucrurile pe care le puteti face in doi in orasul vostru si in imprejurimi si completeaza calendarul cu lucruri noi pe care sa le faceti impreuna in acea luna. Unele dintre ele pot fi activitati gratuite sau low-cost, altele pot fi concerte sau spectacole, iar altele iesiri la restaurante pe care ati vrut mereu sa le incercati.

7. O zi la spa

Un rasfat in cuplu din cand in cand nu este doar uimitor, ci si necesar. Ofera cadou persoanei iubite un masaj de intinerire, un masaj facial sau un masaj de relaxare in doi. Crede-ne pe cuvant, acest cadou va fi mai apreciat decat orice alt cadou pe care i l-ai putea oferi: o zi la spa rasfat total!

Poti planifica, de asemenea, o zi intreaga la spa in doi, cu petale de trandafir, lumanari si ulei de masaj. Daca nu ai buget pentru o astfel de experienta, poti organiza chiar tu o zi la spa acasa si poti completa aceasta experienta gatindu-i partenerei sau partenerului tau mancarea preferata si bucurati-va impreuna de preparatele delicioase dupa masaj.

8. O seara de jocuri

Foarte adesea o seara de jocuri alaturi de perechea ta, sau de cativa prieteni, inseamna mai mult decat o iesire in club. Jocurile ne ajuta sa uitam de telefoane si sa ne concentram asupra prezentului - o adevarata realizare in zilele noastre. De asemenea, promoveaza conexiunea si interactiunea si te pot aduce mai aproape de partenerul tau, pentru ca nu veti sta doar sa va uiati la televizor in tacere. Cateva idei rapide: Jenga, Scrabble, jocuri de carti pentru doua persoane, domino, sah, dame, boggle sau chiar Monopoly.

9. Bilete la o conferinta

Urmeaza o expozitie anuala pentru afaceri mici? Vine in oras un speaker motivational care stii ca ii place jumatatii tale? Se tine un curs de dezvoltare personala care stii ca i-ar placea si l-ar putea inspira? Ai prins ideea, in mod sigur! Ofera partenerei sau partenerului tau darul de a-l ajuta sa se dezvolte personal sau profesional si ii vei face in mod cert o surpriza placuta!

10. O seara de film romantic

Poti organiza aceasta seara fie la cinematogaf, fie acasa. Alege unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile in forma originala, poate intr-un cinema independent sau la cinemateca. Cauta proiectii de filme clasice in zona voastra sau incearca sa gasesti un proiector cu ecran pentru acasa si alegeti impreuna un film romantic! Poate parea cam siropos, dar crede-ne pe cuvant, gestul tau va impresiona!

11. Materiale pentru un proiect DIY

Foarte multi oameni au devenit in ultima vreme fani ai bricolajului. Cu totii ne gandim la mici lucrari pe care am vrea sa le facem prin casa sau prin gradina, care sa aduca schimbari estetice cu investitii minime. Daca si jumatatea ta are astfel de pasiuni, dar nu gaseste niciodata timp sau resurse pentru ele, ofera-i impulsul de care are nevoie pentru a finaliza in sfarsit acel proiect DIY despre care tot vorbeste. Cumpara-i toate consumabilele, amenajeaza un mic spatiu de lucru pentru aceasta activitate si lasa magia sa se intample!

12. O seara de comedie

Am fi putut include comedia la categoria concerte si piese de teatru, insa ea merita locul ei aparte in aceasta lista. Rasul ne face tuturor extrem de bine, insa de cele mai multe ori subestimam rolul comediei in viata noastra. Si in mod cert nu vei da gres daca iti vei duce partenera sau partenerul la un spectacol de stand-up, sau la un film bun de comedie. La fel de buna este si ideea de a sta o seara acasa si sa va uitati la una sau chiar doua comedii bune!

13. O degustare de vinuri

Daca ai in viata ta un iubitor de vin, rasfata-l cu o sesiune privata de degustare de vinuri la Crama Budureasca sau la orice alta podgorie care te atrage. Gustati diferite vinuri si aflati mai multe despre procesul de vinificatie si despre cum puteti imbina cat mai inspirat vinurile cu diversele feluri de mancare. Acest cadou experienta promite o zi placuta pentru doi iubiti!

14. Plimbare cu balonul

Daca esti in cautarea experientei cadou perfecte pe care sa o impartasesti cu persoana draga, o plimbare cu balonul cu aer cald Brasov sau Targu Secuiesc, Cluj, Bucuresti este o aventura de neuitat. Ii vei oferi astfel jumatatii tale darul explorarii si al descoperirii si veti avea ocazia de a vedea lumea dintr-o noua perspectiva. Indiferent daca va inaltati deasupra varfurilor copacilor sau plutiti printre nori, o plimbare romantica cu balonul cu aer cald va crea amintiri pe care le veti pretui pentru totdeauna. In plus, unii furnizori ofera chiar si toasturi cu sampanie in timpul zborului pentru un plus de rasfat!

15. Zbor cu elicopterul

Experientele cadou pentru indragostiti nu trebuie sa fie intotdeauna clisee. Schimba lucrurile cu o experienta aventuroasa in doi! Ce-ai zice de o plimbare romantica deasupra orasului cu elicopterul? Ii vei face inima celui drag sa bata mai tare in timp ce veti admira privelistea uluitoare de sus. In plus, vei putea face unele dintre cele mai bune fotografii ca amintiri ale acestei zile speciale. Un zbor cu elicopterul in Bucuresti, aproape de casa, este clar o varianta potrivita.