Arata Meniul Lateral
25 de cadouri experienta pentru cupluri

Cand apare o oportunitate de a oferi cadouri, impachetatul unui cadou si legarea sa cu o fundita draguta este, desigur, un gest minunat. Insa din ce in ce mai multi oameni prefera emotia de a fi surprinsi cu o aventura la care nu s-ar fi gandit niciodata pana acum. Iar aici intra in scena cadourile experienta!

Un cadou care te bucura permanent, cadourile experienta ofera indivizilor si cuplurilor o oportunitate speciala de a-si perfectiona o abilitate, de a face un hobby pe care il iubesc sau de a incerca ceva cu totul nou. Fie ca este vorba de cursuri la o scoala de vinuri, de a conduce o masina sport exotica sau de a-si folosi abilitatile de rezolvare a problemelor pentru a iesi dintr-un escape room, ideile de cadouri experienta pentru cupluri de mai jos sunt o modalitate fantastica de a-i ajuta pe proaspetii logoditi sau casatoriti sa-si creeze amintiri care vor dura o viata.

1. Inchirierea unei masini sport de lux

Pasionati de masini sau nu, e greu sa invingi fiorul de a conduce o masina sport de lux. Acest cadou va oferi sansa de a experimenta emotia si adrenalina, intr-o experienta pe care nu o vor uita prea curand.

2. Un abonament Masterclass

Pentru cei care doresc sa gateasca cu Gordon Ramsey, sa gandeasca asemeni un sceptic cu Neil Degrasse Tyson sau sa invete cum sa dea viata fotografiilor cu faimoasa fotografa Annie Leibovitz, un abonament Masterclass este un cadou care nu trebuie sa lipseasca de pe lista nimanui, mai ales a cuplurilor carora le place sa invete lucruri noi.

3. Bilete la un concert sau la un eveniment sportiv

Daca vrei sa faci o bucurie unui cuplu apropiat, pasionat de o trupa mare sau de o echipa sportiva, nu uita de biletele pentru concerte sau evenimente sportive. Daca destinatarului ii place sa cante impreuna cu trupa preferata sau sa-si aplauda echipa, biletele la eveniment sunt un pariu grozav.

4. Inscriere la o scoala de vinuri

Tuturor ne place sa bem un vin bun, insa pentru oenofili, o scoala de vinuri este o oportunitate excelenta de a aprofunda o pasiune. Cursurile pentru incepatori pornesc de la elementele de baza, cum ar fi strugurii, viile si regiunile, in timp ce cursurile pentru intermediari si avansati pot acoperi elemente legate de cultivarea strugurilor si vinificatie.

5. O ora de gatit

Mancarea este spectacolul suprem al dragostei, iar gatitul in doi, atat pentru incepatori cat si pentru bucatari cu experienta, poate fi o modalitate excelenta de a crea o legatura in cuplu. Asa ca programeaza un curs de gatit pentru prietenii tai si permite-le sa pregateasca ceva gustos in timp ce se indragostesc mai profund.

Poate fi o lectie de gatit virtuala, in care sa se familiarizeze cu tapas-urile spaniole, cu deserturile frantuzesti sau cu mancarea Thai, sau pur si simplu un curs de plating. Daca ai un cuplu preferat pasionat de dulciuri, le poti oferi un curs de macarons si poate chiar un kit pentru acest desert delicios, sau sansa de a-si perfectiona skill-urile la un masterclass virtual.

6. Un curs de mixologie la domiciliu

Cauti un cadou experienta pentru un cuplu de barmani amatori? Un curs de mixologie este o idee grozava de cadou experienta pentru cuplurile care iubesc cocktailurile racoritoare. Poti gasi cursuri care se concentreaza pe cocktailuri renumite si trimit si ingredientele la destinatarul cadoului, sau poti alege cursuri care se concentreaza pe mocktail-uri sau bauturi pe baza de bitter.

7. O zi la spa

Cadoul experienta suprem pentru un cuplu, o zi romantica la spa este o modalitate excelenta de a sarbatori ceva special. Poti oferi fie un card cadou, fie sa rezervi cateva servicii care stii ca le-ar placea. E greu sa faci o alegere gresita aici, pentru ca orice ai alege, rezultatul va fi o zi intreaga petrecuta intr-o relaxare deplina. Cui ar putea sa nu ii placa un astfel de cadou experienta?

8. O escapada romantica la o cabana

Un astfel de cadou experienta ii va ajuta pe prietenii tai sa se deconecteze, sa petreaca timp in natura si sa se bucure unul de compania celuilalt. Poti gasi tot soiul de cabane mici si confortabile de inchiriat la doar cateva ore in afara oraselor mari, pentru o evadare rapida, daca stii ca un cuplu drag are nevoie de timp de calitate in doi, de pilda pentru a sarbatori o aniversare.

9. Un card cadou Airbnb

Ofera-i unui cuplu drag un card cadou Airbnb, astfel incat sa poata gasi intotdeauna un loc unic unde sa stea, indiferent de locatia in care aleg sa mearga in vacanta sau intr-un city break. Fie ca isi cauta o cabana cu acces la schi sau o vila pe plaja, Airbnb are mii de case de incredere pentru escapade memorabile. Poti trimite pe email un card cadou digital, sau poti alege varianta tiparita, pe care sa o oferi intr-o cutiuta. Nu uita ca si impresia artistica e importanta!

10. O plimbare cu balonul cu aer cald

Plimbarile cu balonul cu aer cald ofera o oportunitate unica de a vedea lumea din jur, ceea ce le face o optiune excelenta de cadou pentru cuplurile aventuroase. Cuplul tau preferat va zbura in general de la nivelul varfurilor copacilor pana la cateva mii de picioare, in functie de vreme, si se vor putea bucura de o experienta intima in timp ce privesc peisajul de jos.

11. Sky diving

Daca esti in cautarea unui cadou experienta de cuplu, cu un plus de adrenalina, nu rata un voucher pentru sky diving. Alege dintre sarituri in tandem, sarituri cu parasuta proprie sau chiar sesiuni de parasutism in interior.

12. Calarie

Indiferent daca iti place viata rurala sau la oras, calaria este o modalitate excelenta pentru oricine de a se bucura de aer liber cu o creatura maiestuoasa ca ghid. Cea mai buna parte? Majoritatea fermelor de cai ofera experiente pentru toate nivelurile; incepatorii pot primi o introducere placuta in acest hobby, iar hipistii experimentati isi pot aprofunda abilitatile.

13. Escalada pe stanca

Daca stii ca escalada pe stanca se afla pe lista de dorinte a unui cuplu cunoscut, e momentul sa-i oferi cateva lectii, pentru a-si cultiva o noua pasiune. Nu numai ca alpinismul este o modalitate excelenta de a face niste exercitii aerobe si anaerobe, dar este si o modalitate de a alimenta setea de aventura.

14. Lectii de scuba diving

Cand vine vorba despre experiente care lasa o impresie de durata, e greu sa gasesti una mai senina si mai frumoasa decat scuba divingul. Scafandrii pot admira toate culorile bogate si vibrante ale pestilor de recif si, daca sunt suficient de norocosi, ar putea vedea chiar un delfin dau doi.

15. Bilete intr-un parc national

Pentru cei care iubesc natura, un permis zilnic sau anual intr-unele dintre cele mai frumoase parcuri nationale va fi un cadou experienta excelent. Cuplurile pot face o drumetie, se pot bucura de un picnic sub un copac sau pot dormi sub stele pentru amintiri ce vor dura pentru totdeauna.

16. Un curs de supravietuire in natura

De la primul ajutor in salbaticie si navigatie, pana la lectii de ciclism si alpinism, poti gasi tot felul de cursuri bazate pe abilitati pentru pasionatii de aer liber si natura. Le vei oferi astfel o modalitate excelenta de a-si perfectiona abilitatile de supravietuire, de a invata in siguranta un nou sport si de a cunoaste persoane cu aceleasi idei si pasiuni.

17. O noapte de pictat

O noapte de pictat este un cadou experienta excelent, pentru ca ofera o oportunitate unica pentru cupluri de a-si valorifica latura creativa. De asemenea, le permite participantilor sa socializeze, sa se distreze din plin si sa plece cu o amintire frumoasa, pe care sa o agate pe peretele din sufragerie.

18. Abonament la muzeu

Pentru pasionatii de arta si istorie, abonamentul la muzeu ar putea fi unul dintre cadourile experienta care sa le ofere mereu bucurii. Astfel de abonamente vor permite oricui sa exploreze ceea ce ii bucura, dar le vor oferi si acces la evenimente, petreceri si reduceri destinate exclusiv membrilor.

19. Cursuri de dans

Dansul este o forma minunata de miscare, dar poate fi si o modalitate excelenta de conectare intre parteneri. Cei doi trebuie sa lucreze impreuna la sincronizare. In plus, exista atat de multe optiuni incat, indiferent daca oferi cursuri de dansuri de societate sau un curs de swing, toata lumea se va distra cu siguranta.

20. Un card pentru mai multe sali de fitness

De ce sa ii limitezi la o singura sala de sport? Alege un card cadou la un serviciu care ofera acces in sute de studiouri si sali de sport de top. Astfel, cuplul de prieteni pentru care alegi un cadou experienta va putea urma un curs de yoga intr-o sala si vor putea merge cu bicicleta intr-o alta sala pentru a-si adapta rutina de exercitii la nevoile, interesele si locatia lor. Va fi o modalitate grozava de a explora toate ofertele din oras lor si de a cunoaste oameni noi.

21. Zbor cu planorul

Nimic nu este mai palpitant decat sa sari la bordul unui planor si sa te bucuri de niste privelisti spectaculoase deasupra unui oras sau a unei asezari rurale. In multe cazuri, o copertina transparenta din plexiglas va oferi o priveliste neobstructionata asupra lanturilor muntoase sau oraselor.

22. Un curs de yoga

Yoga nu ii ajuta pe oameni doar sa isi dezvolte latura zen si sa se relaxeze alaturi de persoana preferata, dar este si un antrenament benefic si o activitate grozava pe termen lung.

23. Paintball

Daca vrei sa oferi o competitie amicala, pregateste o intalnire la paintball pentru cuplul tau preferat. De obicei, voucherele cadou vor acoperi intrarea, echipamentul si vopseaua si poti chiar alege intreceri in interior sau in aer liber.

24. Patinaj pe gheata

Patinajul este un cadou minunat pentru cupluri. E posibil ca incepatorii sa rada copios, in timp ce patinatorii experimentati vor aprecia, fara indoiala, putin timp pe gheata pentru a-si exersa dublu axelurile si rasucirile.

25. Bilete la escape room

Escape room-urile sunt un cadou entuziasmant care atrage atat gamerii, cat si fanii concursurilor de tip trivia si testeaza munca in echipa. Participantii pot indeplini sarcini, pot folosi indicii si pot rezolva puzzle-uri pentru a iesi din camera impreuna cu partenerul lor, daca pot.