Arata Meniul Lateral
Cum organizezi un weekend romantic

 Cel mai important lucru atunci cand te gandesti sa organizezi un weekend romantic este sa te asiguri ca ideile tale sunt in concordanta cu ceea ce amandoi considerati a fi romantic.

Pentru unele cupluri romantic inseamna resorturi all inclusive la malul marii, in timp ce pentru altele romantism inseamna o cina la restaurantul unde au cinat pentru prima data impreuna sau doua bilete la un meci international al echipei preferate si apoi cazare la un hotel elegant.

Desi exista retete de weekend romantic care functioneaza pentru majoritatea cuplurilor, vei obtine maximum de satisfactie pentru cuplul vostru daca incerci sa personalizezi cat de mult posibil cele trei zile pe care le aveti de petrecut impreuna.

Pasul 1

Fa o lista de destinatii posibile. Exista multe reviste si site-uri web care te pot ajuta cu o lista a celor mai romantice destinatii din lume, daca nu ai deja propriile tale idei sau daca nu ai auzit-o pe partenera ta vorbind despre locuri romantice in care si-ar dori sa ajunga.

Alege destinatii destul de apropiate de voi incat sa nu petreceti jumatate din weekend pe drum. Stresul de a tine cont de orele de zbor si statul in trafic scoate ce e mai rau din oameni, ceea ce nu este cel mai bun start pentru o escapada romantica. Pe cat posibil incearca sa iti iei liber pentru ziua de vineri sau pentru cea de luni, astfel incat sa ai parte de mai mult timp pentru drum in sine.

Pasul 2

Vorbeste despre ideile tale de calatorie cu partenera ta. Ar fi ideal sa nu o surprinzi cu bilete sau cu rezervari gata facute, daca nu esti sigur ca va fi perfect incantata de alegerea ta. Spune-i cateva din ideile la care te gandesti si intreab-o care suna cel mai bine pentru ea.

Pasul 3

Alege si rezerva varianta de cazare care s-ar potrivi cel mai bine temperamentului vostru romantic ca si cuplu. Daca amandoi detestati campingul, dar drumetiile pe carari de munte vi se par romantice, alegeti o cabanuta confortabila sau o pensiune ceva mai moderna.

Daca hotelurile de cinci stele nu sunt genul vostru, alegeti mai degraba un hotel boutique, care sa va ofere o experienta mai personalizata si mai speciala. Sau daca te gandesti ca e momentul pentru un rasfat binemeritat, cauta pachete la hoteluri de lux din locuri cat mai interesante.

Pasul 4

Planifica si unul sau doua evenimente de-a lungul weekend-ului, evenimente de care sa va bucurati amandoi, dar nu incarca programul atat de mult incat sa fiti tot timpul pe fuga, pentru ca de alergatura aveti parte destul de-a lungul saptamanii de lucru.

Cumpara bilete la un meci, spectacol sau concert important, mergeti la un targ de arta si artizanat, sau organizeaza un weekend de gatit preparate din bucataria locala a zonei in care mergeti. Orice ai alege, lasa insa destul timp incat sa va puteti bucura si unul de compania celuilalt, chiar daca asta inseamna sa stati o zi in camera si sa comandati room service pentru toata ziua.

Pasul 5

Incheie orice mai ai de facut pentru serviciu, astfel incat sa te asiguri ca lasi deoparte laptopul si orice responsabilitate de la birou. Acorda-i urmatoarele 48 de ore partenerei tale si celebrati-va relatia unul in compania celuilalt!

Vei constata ca cele mai romantice experiente nu constau intotdeauna in mesele asezate luxos si sofisticat, sau in paturile king size cu asternuturi fine de la hotel, ci in placerea simpla de a savura compania celui drag.